DMS Varaždinske županije

europski_strukturni_fondovi
održana 2.faza edukacijeOA i KOA po projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju” financiran iz Europskog socijalnog fonda

Datum

Dana 18.02.2016, četvrtak u prostorijama Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije održana je 2.faza edukacije osobnih asistenata i korisnika osobne asistencije po projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju” (HR.2.3.05-0008) financiran iz Europskog socijalnog fonda. Svatko od korisnika, kao i osobnih asistenta je podijelio svoja iskustva vezana uz provođenje projekta, a koordinatorica Nada Smrekar i voditeljica projekta Svjetlana Pripeljaš su isto tako iznijele svoja iskustva u radu sa korisnicima i osobnim asistentima. Edukaciju je proveo SOIH.
Projekt se provodi u partnerstvu sa Udrugom Invalida Donja Stubica i Društvom multiple skleroze Varaždinske županije. Društvo je kroz ovaj projekt osiguralo uslugu osobne asistencije za ukupno devet korisnika/ica, te ukupno devet osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada su našle posao.
Zahvaljujemo svim polaznicima na lijepim iskustvima koja su podijelili s nama, te smo ponosni na sve nas!

VIŠE
NOVOSTI